AMBITIØS ACCOUNT MANAGER MED HØJT DRIVE

21. februar 2017

KYOCERA er i vækst på det danske marked - bliv en del af succesen NU … KYOCERA Document Solutions er en global virksomhed med japansk afsæt, som arbejder innovativt og seriøst med dokumenthåndteringsløsninger til kontorer. Vi har et stærkt fokus på udvikling – både af forretningen og den enkelte medarbejder. Det – mener vi – er essentielt for en succesfuld virksomhed i et udfordrende marked.

KYOCERA søger en ambitiøs Account Manager til kontoret i København!

Har du, hvad der skal til for at opdyrke nye kunder samt videreudvikle eksistere kunder?

Bliver du drevet af ambitiøse målsætninger og personlig udvikling? Og er du klar til at arbejde for en af verdens mest succesfulde producenter inden for dokumenthåndtering?

STILLINGEN

Som Account Manager bliver dit hovedfokus, at udvikle og identificere nye salgsmuligheder på det danske marked.

Det kræver et højt energiniveau, og du skal have kendskab og interesse for løsningssalg.

Du får ansvaret for at adressere navngivne slutkunder … og gerne sammen med vores store partnere.

Du vil være med til at ændre den måde, virksomheder i Danmark arbejder på ved at tilbyde markedet mest innovative løsninger inden for dokumenthåndtering. Du vil blive anerkendt som en ekspert på området, og du vil være med til at rådgive kunder om løsninger, der kan udvikle deres forretning.

Du bliver en del af det danske salgsteam, og sammen med godt 70.000 internationale kolleger fra KYOCERA får du mulighed for at tilbyde nogle af de mest innovative og miljørigtige løsninger, der findes på markedet.

RESULTATOMRÅDER

Som Account Manager får du ansvaret for en række nye og eksisterende kunder. Sammen med vores partnere skal du sikre, at de tilbudte løsninger giver kunden en konkurrencemæssig fordel på hans marked. Du skal følge kunden igennem hele projektforløbet og være garant for en kontinuerlig opdatering og opfølgning.


KVALIFIKATIONER & KOMPETENCER

  • 3-5 års erfaring med B2B salg løsningssalg
  • Erfaring fra mellemstore og større organisationer
  • Kendskab til kopi og print er IKKE en forudsætning
  • Bopæl i Københavnsområdet (arbejdssted Glostrup)

PERSONLIG INDSTILLING

  • Højt drive med et stort hunter-gen
  • En selvmotiverende ”Yes, we can”-tilgang og viljen til at vinde

KYOCERA SOM ARBEJDSPLADS
KYOCERA er en ekspansiv international virksomhed med en stærk virksomhedsfilosofi, som vi værner om dagligt. Vi har en fri, uformel og humoristisk tone som grundlag for en seriøs og professionel opgaveløsning. KYOCERA Danmark er kendetegnet ved at have et omsorgsfuldt arbejdsmiljø, og hvor beslutninger tages lokalt.

Vi tilbyder blandt andet vores medarbejdere en konkurrencedygtig løn, bonusordning, bilordning, pensions- og sundhedsforsikringsordning.

Send din ansøgning sammen med dit CV til susanne.fast@ddk.kyocera.com mærket ”Account Manager 2017” i emnefeltet. Sidste ansøgningsfrist fredag d. 24. marts 2017 (bemærk – samtaler afholdes løbende).

OM KYOCERA

Som en førende producent af systemer til dokumenthåndtering markedsfører KYOCERA Document Solutions printere, MFP'ere samt en bred vifte af softwareløsninger. KYOCERA Document Solutions Danmark A/S har hovedsæde i Glostrup, hvorfra vi sælger og supporterer KYOCERAs sortiment af dokumentløsninger i Danmark gennem et netværk af autoriserede distributører og forhandlere.
KYOCERA Corporation
KYOCERA blev grundlagt i 1959 og har hovedsæde i Kyoto og er nu en af ​​verdens førende producenter af finkeramiske komponenter til informations- og kommunikationssystem-industrier.
Med koncernens nettoomsætning på mere end 12,3 mia. EUR for regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2016 og med godt 70.000 medarbejdere på verdensplan (pr. 31. marts 2016), er KYOCERA blandt de 500 mest velkonsoliderede virksomheder i hele verden (BusinessWeek). De mange datterselskaber i Europa er dedikeret til salg og markedsføring af laserprintere og kopimaskiner/ multifunktionelle produkter, såvel som kontordokumentløsninger, mikroelektroniske komponenter, finkeramiske produkter og solcellemoduler. Alle KYOCERA virksomheder verden over følger en unik ledelsesfilosofi, der har til formål at integrere sociale og miljømæssige ansvar i alle aspekter af virksomheden.
Læs mere om KYOCERA filosofi ...Scroll to top